Fisse hår på missen

Mar 20, - Fra Sanne Søndergaards 'Mandehader? Et show om at være alt for glad for pik'. Download showet på rhcomics.com Jun 12, - Jeg barberer mod hårenes groretning og skyller skraberen i varmt vand mellem hvert Hvorfor ville han ikke slikke fisse da du var gravid? Gider de godt at slikke din fisse? Det var godt nok noget af en kommentar. Mange fyrer er sku ligeglade med hvad haar man har og nogle kan  Fisse prutter. Jun 2, - Jeg har efterfølgende fået mail fra mænd, som er decideret vrede på mig, fordi jeg opfordrer kvinder til at have hår på fissen. Det vidner jo bare.

Jun 2, - Jeg har efterfølgende fået mail fra mænd, som er decideret vrede på mig, fordi jeg opfordrer kvinder til at have hår på fissen. Det vidner jo bare. Jul 15, - Kreativ låner Hans's hår til deres mor-kusse Hår på fissen. jeppeliisberg. Loading Unsubscribe from jeppeliisberg? Cancel Unsubscribe. Jeg har ikke gjort noget ved mit hår der nede endnu, fordi jeg har været i tvivl om hvad der var bedst og ikke ville gøre det før det var nødvendigt. jeg har ikke.

May 17, - Kære Twerklings og BOOTYLovers ja, jeg har kaldt dette blogindlæg for “hår på fissen” for det er det, som det handler om. Kønbehåring har. Gider de godt at slikke din fisse?

Det var godt nok noget af en kommentar. Mange fyrer er sku ligeglade med hvad haar man har og nogle kan  Fisse prutter. Mar 20, - Fra Sanne Søndergaards 'Mandehader?

Et show om at være alt for glad for pik'. Download showet på rhcomics.com

2 spørgsmål: hvordan barberer I jer glatte og

Mar 20, - Fra Sanne Søndergaards 'Mandehader? Et show om at være alt for glad for pik'. Download showet på rhcomics.com Jeg har ikke gjort noget ved mit hår der nede endnu, fordi jeg har været i tvivl om hvad der var bedst og ikke ville gøre det før det var nødvendigt.

jeg har ikke. Jun 2, - Jeg har efterfølgende fået mail fra mænd, som er decideret vrede på mig, fordi jeg opfordrer kvinder til at have hår på fissen. Det vidner jo bare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail